iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Kapusta pekińska z tuńczykiem i śmietaną

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Kapusta pekińska z tuńczykiem i śmietaną kolacyjna sałatka

Kapusta pekińska z tuńczykiem i śmietaną

Składniki:

Kapusta pekińska z tuńczykiem i śmietaną

 

 

Sposób przygotowania:

Kapusta pekińska z tuńczykiem i śmietaną
Kapustę myjemy osuszamy kroimy w paseczki .Cebulę białą obieramy z łupiny i kroimy w kosteczkę Dodajemy do niej posiekaną cebulę .Jabłko obieramy z skórki usuwamy gniazdo nasienne i kroimy w kosteczkę Ogórka dobrze myjemy nie obieramy z skórki kroimy w kosteczkę . Dodajemy odsączonego tuńczyka i pokrojonego pomidora .Doprawiamy solą pieprzem świeżo mielonym .Mieszamy dobrze i dodajemy śmietanę .Chłodzimy podajemy zimną