Triss

Triss

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1109]

Kapusta z grzybami Triss

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Kapusta z grzybami i cebulką.

Kapusta z grzybami Triss Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Kapusta z grzybami Triss

 

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Kapusta z grzybami Triss
Grzyby namoczyć kilka godzin w niewielkiej ilości wody, następnie podgotować. Wyjąć grzyby i posiekać. Cebulę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć. Kapustę kiszoną przepłukać wodą, jeśli jest zbyt kwaśna. Następnie zalać ją wodą i gotować do miękkości z liśćmi laurowymi i zielem. Z kapusty odlać większość wody, następnie dodać podsmażoną cebulę i grzyby. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Kapusta z grzybami Triss
Do kapusty dodać posiekane grzyby.......