Shizunia

Shizunia

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 132]

Karmuszka

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Smaczny gulasz z fasolą i mięsem wieprzowym

Karmuszka

Składniki:

Karmuszka

 

Sposób przygotowania:

Karmuszka
Fasolę namoczyć na noc i rano ugotować, pozostawić w wywarze. Warzywa obrać i pokroić w kostkę i przysmażyć na tłuszczu. Mięso pokroić w kostkę, opruszyć solą i mąką, obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Połączyc z warzywami, podlać szklanką ciepłej wody i dusić do miękkości. Przyprawić solą, pieprzem, posiekaną zieleniną, dodać ostudzoną fasolę i śmietanę. Wymieszać, podgrzać i podawać.

Smacznego!

Tagi:

szynka