Sposób przygotowania:
Kasza gryczana z łososiem i oliwkami
Kaszę gryczaną w saszetce ugotować w wodzie z dodatkiem soli do miękkości. Ugotowaną kaszę wyjąć na talerze i dodać oliwki czarne pokrojone w krążki. Następnie osączyć też oliwki zielone i pokroić w krążki. Paprykę czerwoną opłukać i pozbawić nasion, pokroić w kostkę.
Awokado obrać ze skórki i pokroić w kostkę lub dowolnie. Łososia wędzonego na zimno wyjąć z opakowania i pokroić na małe kawałki.
Rukolę opłukać i osuszyć, dodać na wierzch, całość polać olejem z pomidorków suszonych, posypać bazylią i ulubionymi ziołami, pieprzem i skropić sokiem z cytryny.
Awokado obrać ze skórki i pokroić w kostkę lub dowolnie. Łososia wędzonego na zimno wyjąć z opakowania i pokroić na małe kawałki.
Rukolę opłukać i osuszyć, dodać na wierzch, całość polać olejem z pomidorków suszonych, posypać bazylią i ulubionymi ziołami, pieprzem i skropić sokiem z cytryny.