Sposób przygotowania:
Kinder Country bez pieczenia
Na samym początku przygotowuję masę białą. Za pomocą miksera ubijam na sztywno śmietankę. W kąpieli wodnej rozpuszczam białą czekoladę.
Do ubitej śmietany dodaję czekoladę, serek oraz preparowaną pszenicę. Wszystko dokładnie mieszam ze sobą. W tortownicy układam herbatniki. Następnie wylewam biała masę.
W osobnym naczyniu przygotowuję ciemną masę. Ubijam śmietankę na sztywno a w kąpieli wodnej rozpuszczam gorzką czekoladę. Mieszam ze sobą.
Na białą masę układam herbatniki a następnie wylewam ciemna masę.
Górę posypuję preparowaną pszenicą. Wkładam do lodówki na minimum cała noc. Smacznego.
Do ubitej śmietany dodaję czekoladę, serek oraz preparowaną pszenicę. Wszystko dokładnie mieszam ze sobą. W tortownicy układam herbatniki. Następnie wylewam biała masę.
W osobnym naczyniu przygotowuję ciemną masę. Ubijam śmietankę na sztywno a w kąpieli wodnej rozpuszczam gorzką czekoladę. Mieszam ze sobą.
Na białą masę układam herbatniki a następnie wylewam ciemna masę.
Górę posypuję preparowaną pszenicą. Wkładam do lodówki na minimum cała noc. Smacznego.