Sposób przygotowania:
Kokosek
Masa I
Żółtka i mąke dobrze roztrzepać z 3łyżkami cukru i wlać go do gotującego się mleka (1szkl) zagotować i przestudzić. kostke masła utrzeć na puch, dodając przestudzony budyń oraz 4 łyżki suchej kawy cappuccino. Masa II
Białą czekoladę rozpuścić z 1łyżką mleka. Żelatynę rozpuścić w 2 łyżkach mleka. Śmietanę kremowkę ubić ze śnieżką, dodać szklanke adwokata pokruszone biszkopty oraz 3 łyżki wiórków kokosowych na końcu dodać rozpuszczoną czekoladę i zelatyne, wymieszać. Położenie ciasta Połowa biszkoptu-cześć masy I-placek kokosowy-reszta masy I-druga polowa biszkoptu-masa II posypac wiorkami kokosowymi. Biszkopt mozna skropic lekko wódką
Żółtka i mąke dobrze roztrzepać z 3łyżkami cukru i wlać go do gotującego się mleka (1szkl) zagotować i przestudzić. kostke masła utrzeć na puch, dodając przestudzony budyń oraz 4 łyżki suchej kawy cappuccino. Masa II
Białą czekoladę rozpuścić z 1łyżką mleka. Żelatynę rozpuścić w 2 łyżkach mleka. Śmietanę kremowkę ubić ze śnieżką, dodać szklanke adwokata pokruszone biszkopty oraz 3 łyżki wiórków kokosowych na końcu dodać rozpuszczoną czekoladę i zelatyne, wymieszać. Położenie ciasta Połowa biszkoptu-cześć masy I-placek kokosowy-reszta masy I-druga polowa biszkoptu-masa II posypac wiorkami kokosowymi. Biszkopt mozna skropic lekko wódką