Sposób przygotowania:
Kolorowy murzynek z serem
Przygotować niezbędne składniki na ciasto. Margarynę roztopić z niewielką ilością wody( około 5 łyżek), połączyć to z cukrem i z kakao. Masę zagotować ciągle mieszając. Po przestudzeniu dodać żółtka i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ubić pianę na sztywno ze szczyptą soli i wymieszać pianę z masą. Połączyć dokładnie składniki. Ciasto wylać na wysmarowaną tłuszczem blachę. Jajka utrzeć z cukrem, dodać zmielony twaróg. Następnie wlać mleko i dodać krupczatkę. Wymieszać a potem rzucać łyżką na ciasto, całość piec około 50-60 minut w temperaturze około 180-200 stopni C. Na wierzch ubić pianę z białek z cukrem i nałożyć na wierzch. Wyjąc ciasto i ostudzić.