Sposób przygotowania:
koreczkowe ciasto
Oddziel żółtka od białek.Białka i ubij na sztywno.Dodaj cukier,żółtka i mąkę z proszkiem do pieczenia.Podziel na pół i upiecz 2 biszkopty(około 25-30 minut w temp 180*). Po upieczeniu w jednym biszkopcie wykrój kieliszkiem kółka i odłóż je na bok. Żółtka na masę utrzyj z cukrem,dodaj kilka łyżek mleka,wymieszaj i dodaj budyń i mąkę .Dokładnie wymieszaj.Resztę mleka zagotuj i dodaj masę bydyniowo-żółtkową.Margarynę utrzyj na puch i dodaj zimny budyń.Wyłóż na jednego biszkopta posmarowanego powidłem i przykryj drugim z wykrojonymi kółkami.Mandarynki i banana obierz ze skórki i podziel na części.Do każdego wyciętego kółeczka włóż po cząstce mandarynki i plasterku banana.Zalej tężejącymi galaretkami9w różnych kolorach) i przykryj wcześniej wyciętymi koreczkami.Czekolady rozpuść z mlekiem i dodaj orzechy.polej cały placek i posyp kolorową posypką.