Sposób przygotowania:
Kotleciki Eli z wątroby
Umytą i osuszoną wątrobę zmielić w maszynce.Bułkę pokroić w kostkę,cebulę w ósemki,zmielić razem i dodać do wątroby.Dodać jajka,sosy,czosnek,sól,pieprz i wymieszać.Na patelni rozgrzać olej.Łyżką kłaść na gorący olej masę wątrobianą,kształtując placuszki i smażyć z obu stron.Smacznego!
A.B.
jovi
Pyza
Natala1210
Jojo
Sarenka
caroline1983
eli_555
Możesz wierzyć lub nie,ale ja te kotleciki robie już 25 lat.Moja córka nie chciała jeść wątroby.Więc wymyśliłam te kotleciki,żeby ją zachęcić do jedzenia wątroby.A córka ma już 30 lat.Ja nie zamieszczam cudzych przepisów,tylko swoje,wypróbowane od kilkudziesięciu lat,lub takie na pomysł których akurat wpadłam.
caroline1983
msewka
iwi69