Sposób przygotowania:
Kotleciki faszerowane szpinakiem i serem
Cebulkę drobno siekam i podsmażam na rumiano dodaję szpinak oraz czosnek granulowany i niedźwiedzi oraz pieprz i sól. Odstawiam do wystygnięcia.
Do dużej miski przekładam mięso. Następnie dodaję jajka, płatki owsiane, przyprawy, ketchup. Dokładnie mieszam. W jednej miseczce przygotowuję jajka z mlekiem.
Które dokładnie mieszam. Do drugiej miski wysypuję bułkę tartą. Dłonią nacieram porcję mięsa robię dołek na środku i wkładam łyżeczką szpinak z cebulą oraz pól łyżeczki tartego sera. Mięso zaklejam i formuję kotleciki.
Następnie obtaczam w jajku oraz bułce. Smażę na oleju na rumiano. Smacznego.
Do dużej miski przekładam mięso. Następnie dodaję jajka, płatki owsiane, przyprawy, ketchup. Dokładnie mieszam. W jednej miseczce przygotowuję jajka z mlekiem.
Które dokładnie mieszam. Do drugiej miski wysypuję bułkę tartą. Dłonią nacieram porcję mięsa robię dołek na środku i wkładam łyżeczką szpinak z cebulą oraz pól łyżeczki tartego sera. Mięso zaklejam i formuję kotleciki.
Następnie obtaczam w jajku oraz bułce. Smażę na oleju na rumiano. Smacznego.