laura100

laura100

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 287]

Kotleciki z gotowanej ryby

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Coś fajnego dla wegetarian

Kotleciki z gotowanej ryby

Składniki:

Kotleciki z gotowanej ryby

 

 

 

Sposób przygotowania:

Kotleciki z gotowanej ryby
Rybę zmielic w maszynce.Pieczarki oczyścic,pokroic w drobną kostkę.Obraną cebulę posiekac.Pieczarki z cebulą podsmażyc na maśle i dodac do masy rybnej razem z namoczonymi bułkami i posiekaną natką oraz dwoma jajkami.Masę dokładnie wyrobic,doprawic sokiem z cytryny solą i pieprzem.
Uformowane niewielkie kotleciki panierowac w roztrzepanym jajku i tartej bułce.Smażyc z obu stronna rozgrzanym oleju.Podawac z ziemniakami i surówką