Sposób przygotowania:
Kotlety de vollaile
Schab rozbić niezbyt cienko, tak by nie porozrywać mięsa. Każdy kotlet posypać Kucharkiem i pieprzem.Położyć po kawałeczku masła, posypać pietruszką i ciasno zwinąć.Każdy kotlet panierować w jaku i bułce tartej. Smażyć na oleju z dodatkiem masła na złoto.
SMACZNEGO!
SMACZNEGO!
elzbieta8960
Henia
Tak, tylko, żeby ogień nie był za duży. Można złożyć kotleta na pół z masełkiem w środku.
elzbieta8960
Dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam :)
Barbara Malafouris
Henia
No i co z tego wynika?! Poliglotka co błędy ortograficzne robi!
przysmak
Henia
A co ty masz do powiedzenia na temat jakości przepisu?! Gdybyś cokolwiek umiała, to byś wstawiła choć jeden przepis.A że nie umiesz wody na herbatę ugotować, a jajka na miękko gotujesz 30 min i dziwisz się,że są jeszcze ciągle twarde, to tylko jedynki stawiać umiesz.Żałosna kreatura, której mi nawet żal! Biedna nie wyżyta w realu, chce swoją władzę ty pokazać.A gdybyś wiedziała, gdzie ja mam te twoje jedynki!!!!!
Henia
Pomijając, że przepis jest z sierpnia! Osoba upośledzona, bo normalna czyta co chce skrytykować!