Sposób przygotowania:
Kotlety drobiowe w serowej panierce
Mięso umyć, osuszyć, pokroić w plastry.
Każdego kotleta delikatnie roztłuc, oprószyć solą i pieprzem.
Panierka:Jajka roztrzepać z mlekiem.
Bułkę tatrą wymieszać z serem żółtym oraz czosnkiem granulowanym.
Każdy plaster mięsa maczać w jajkach a następnie obtaczać w serowej panierce.
Smażyć kotlety na rozgrzanym maśle klarowanym, na rumiano z obu stron.
Każdego kotleta delikatnie roztłuc, oprószyć solą i pieprzem.
Panierka:Jajka roztrzepać z mlekiem.
Bułkę tatrą wymieszać z serem żółtym oraz czosnkiem granulowanym.
Każdy plaster mięsa maczać w jajkach a następnie obtaczać w serowej panierce.
Smażyć kotlety na rozgrzanym maśle klarowanym, na rumiano z obu stron.
Martyna12
Dziękuję :)
ciasteczka
Czekoladka 2