Sposób przygotowania:
Kotlety mielone faszerowane pieczarkami
Mięso przekładamy do miski, dodajemy jajka, bułkę tartą, przyprawy oraz startą cebulę. Wszystko dokładnie mieszamy.
Pieczarki oczyszczamy i drobno kroimy, podsmażamy na łyżce oleju. Przyprawiamy solą, pieprzem oraz czosnkiem granulowanym. Pozostawiamy do ostudzenia.
Z mięsa formujemy kulkę, spłaszczamy, nakładamy łyżeczkę pieczarek i formujemy kotleciki. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy.
Smacznego :-)
Pieczarki oczyszczamy i drobno kroimy, podsmażamy na łyżce oleju. Przyprawiamy solą, pieprzem oraz czosnkiem granulowanym. Pozostawiamy do ostudzenia.
Z mięsa formujemy kulkę, spłaszczamy, nakładamy łyżeczkę pieczarek i formujemy kotleciki. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy.
Smacznego :-)