Sposób przygotowania:
kotlety rybne
kajzerke namoczyc w bulionie warzywnym. cebule i czosnek obrac, posiekac, zeszklic na masle
filety rybne drobno posiekac, rozgniesc widelcem. dodac odcisnieta kajzerke, cebule z czosnkiem oraz jajka. mase dokladnie wyrobic i doprawic do smaku solą, pieprzem, szczyptą tymianku oraz mieloną papryką. Uformować kotlety, obtoczyc je w tartej bułce i usmażyc z obu stron na rozgrzanym oleju. Przed podaniem kazdy kotlet mozna ozdobic pasta pomidorową lub keczupem
filety rybne drobno posiekac, rozgniesc widelcem. dodac odcisnieta kajzerke, cebule z czosnkiem oraz jajka. mase dokladnie wyrobic i doprawic do smaku solą, pieprzem, szczyptą tymianku oraz mieloną papryką. Uformować kotlety, obtoczyc je w tartej bułce i usmażyc z obu stron na rozgrzanym oleju. Przed podaniem kazdy kotlet mozna ozdobic pasta pomidorową lub keczupem