Sposób przygotowania:
Kotlety rybne wg Koper
Rybę mielimy razem z obraną cebulą. Dodajemy namoczoną w wodzie, a następnie dokładnie odsączoną bułkę, grubo posiekaną natkę, sól, pieprz oraz kaszę manną. Następnie wbijamy jajka i całość dobrze mieszamy. Formujemy kotleciki, które obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju, aż zarumienią się z obu stron.
![Kotlety rybne wg Koper Kotlety rybne wg Koper](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-rybne-wg-koper-103141.jpg)
![Kotlety rybne wg Koper Kotlety rybne wg Koper](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-rybne-wg-koper-103142.jpg)
![Kotlety rybne wg Koper Kotlety rybne wg Koper](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-rybne-wg-koper-103143.jpg)
![Kotlety rybne wg Koper Kotlety rybne wg Koper](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-rybne-wg-koper-103144.jpg)