annamaria

annamaria

Szef Kuchni
[Przepisów: 75]

Kotlety z jajek

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Czasem uda się wyczarować coś pysznego :)

Kotlety z jajek

Składniki:

Kotlety z jajek

 

Sposób przygotowania:

Kotlety z jajek
4 jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Cebulę obrać i drobno pokroić. Do posiekanych jajek dodać cebulę, sól, pieprz, posiekaną natkę pietruszki i 2 łyżki bułki tartej oraz surowe jajko - wszystko dokładnie wymieszać. Formować kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na złoty kolor. Podawać z surówką i młodymi ziemniakami.

Tagi:

jajko tarta jajka