Sposób przygotowania:
Kotlety z warzywno-jajecznym nadzieniem
Na rozgrzanym maśle podsmażyć posiekany por, paprykę i boczniaki. Wlać jajko, oprószyć solą i pieprzem, zamieszać, usmażyć, ostudzić.
Mięso umyć, osuszyć, zbić tłuczkiem przez folię na cienkie płaty. Oprószyć solą i pieprzem, natrzeć zmiażdżonym czosnkiem.
Na płaty mięsa włożyć porcję nadzienia, zwinąć w roladki, spiąć wykałaczkami. Panierować w mące, roztrzepanym jajku i pokruszonych płatkach kukurydzianych.
Smażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoty kolor.
Mięso umyć, osuszyć, zbić tłuczkiem przez folię na cienkie płaty. Oprószyć solą i pieprzem, natrzeć zmiażdżonym czosnkiem.
Na płaty mięsa włożyć porcję nadzienia, zwinąć w roladki, spiąć wykałaczkami. Panierować w mące, roztrzepanym jajku i pokruszonych płatkach kukurydzianych.
Smażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoty kolor.
![Kotlety z warzywno-jajecznym nadzieniem Kotlety z warzywno-jajecznym nadzieniem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-warzywno-jajecznym-nadzieniem-425303.jpg)
![Kotlety z warzywno-jajecznym nadzieniem Kotlety z warzywno-jajecznym nadzieniem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-warzywno-jajecznym-nadzieniem-425304.jpg)
![Kotlety z warzywno-jajecznym nadzieniem Kotlety z warzywno-jajecznym nadzieniem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-warzywno-jajecznym-nadzieniem-425305.jpg)
![Kotlety z warzywno-jajecznym nadzieniem Kotlety z warzywno-jajecznym nadzieniem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-warzywno-jajecznym-nadzieniem-425309.jpg)
![Kotlety z warzywno-jajecznym nadzieniem Kotlety z warzywno-jajecznym nadzieniem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-warzywno-jajecznym-nadzieniem-425310.jpg)