Sposób przygotowania:
Krajanka andrutowa z biszkoptem i masą
Jajka z cukrem dokładnie ubić, dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i delikatnie wymieszać. Ciasto wylać na 2 przygotowane blaszki o wymiarach 27/38 cm. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w temp. 180 stopni około 10 minut. Jeden biszkopt wysuszyć i pokruszyć. Margarynę utrzeć z nutellą i kakao. Dodać pokruszony biszkopt, płatki kukurydziane, śmietanę, spirytus i aromat wymieszać. Gdy jest za gęste dodać więcej śmietany. Na desce ułożyć dwa andruty, na nich położyć biszkopt, przyciąć andruty do wielkości biszkopta. Na andruty wyłożyć połowę masy, wyrównać, położyć biszkopt, wyłożyć resztę masy i przykryć andrutami. Obciążyć deseczką, włożyć do lodówki, ostudzić. Zamiast pokruszonego biszkopta można dać pokruszone herbatniki.