iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Krem z fasolki szparagowej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Krem z fasolki szparagowej podany z kiełkami

Krem z fasolki szparagowej

Składniki:

Krem z fasolki szparagowej

 

 

Sposób przygotowania:

Krem z fasolki szparagowej
Ziemniaki ,marchewkę, seler , pietruszkę obieramy i kroimy drobno. Na dużej patelni na maśle podsmażamy warzywa. Dodajemy pokrojoną fasolkę szparagową. Mieszamy i smażymy. Następnie zalewamy bulionem warzywnym. Przelewamy do garnka i gotujemy do miękkości. Kiedy warzywa są miękkie miksujemy. Doprawiamy sosem sojowym do smaku. Zaciągamy śmietana. Krem podajemy z kiełkami rzodkiewki.

Tagi:

sosy