Sposób przygotowania:
Krem z jarmużem, ziemniakami, brokułem i kuskusemETAP 1:
Do garnka z wrzątkiem wrzucamy obrany seler. pietruszkę i por oraz trochę pieprzu, liść laurowy i ziele. Gotujemy do miękkości warzyw, następnie dodajemy obrane i pokrojone w drobną kostkę ziemniaki. Gotujemy aż będą miękkie. Gdy tak się stanie wyjmujemy seler, pietruszkę, por, liście i ziele angielskie.
Do garnka wrzucamy podzielony na różyczki, opłukany brokuł. Liście jarmużu płuczemy pod bieżącą wodą, wycinamy łodygi i kroimy drobniej. Dorzucamy do gotującej się zupy, po około 5 minutach całość blendujemy na krem. Zupę przyprawiamy do smaku, wlewamy olej, wyłączamy gaz, dodajemy posiekaną natkę pietruszki i wsypujemy kaszę. Po kilku minutach, gdy kasza napęcznieje, całość ponownie blendujemy.