Sposób przygotowania:
Krem z kalarepy, cukinii z kurczakiem
Ugotować mięso z dodtkem włoszczyzny, soli, pieprzu, kucharka.
Kalarepę i cukinię obrać, pokroić w kostkę, zalać ok szklanką bulionu z mięsa. Gotować do miękkości warzyw.
Ugotowane mięso obirać ze skóry i kości, podzielć na kawałki.
Gotowa zupę zmiksować z dodatkeim bazylii. Przyprawić świeżo zmielonym pieprzem.
Wlać do miseczki, ułożyć kawałki kurczaka i listek bazylii.
Kalarepę i cukinię obrać, pokroić w kostkę, zalać ok szklanką bulionu z mięsa. Gotować do miękkości warzyw.
Ugotowane mięso obirać ze skóry i kości, podzielć na kawałki.
Gotowa zupę zmiksować z dodatkeim bazylii. Przyprawić świeżo zmielonym pieprzem.
Wlać do miseczki, ułożyć kawałki kurczaka i listek bazylii.