Sposób przygotowania:
Kremówka Trzy Smaki
Biszkopt:
Białka ubić na sztywną pianę , dodać żółtka. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i kakao dodać do masy jajecznej i wymieszać delikatnie łyżką. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia i wylać ciasto . Piec 25 minut w temp 180 stopni. Ostygnięte ciasto przekroić na 2 placki.
Masa:
Mąkę wymieszać z odrobiną mleka, resztę mleka zagotować z cukrem , dodać kokos i gotować 5 minut. Dodać 25 dag margaryny i wlać mleko z mąką . Gotować parę minut aż zgęstnieje i wylać gorące na ciasto i przykryć drugim.
Resztę margaryny utrzeć , dodać masę krówkową . Masę rozsmarowujemy na wierzchu ciasta i posypujemy posiekanymi orzechami.
Białka ubić na sztywną pianę , dodać żółtka. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i kakao dodać do masy jajecznej i wymieszać delikatnie łyżką. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia i wylać ciasto . Piec 25 minut w temp 180 stopni. Ostygnięte ciasto przekroić na 2 placki.
Masa:
Mąkę wymieszać z odrobiną mleka, resztę mleka zagotować z cukrem , dodać kokos i gotować 5 minut. Dodać 25 dag margaryny i wlać mleko z mąką . Gotować parę minut aż zgęstnieje i wylać gorące na ciasto i przykryć drugim.
Resztę margaryny utrzeć , dodać masę krówkową . Masę rozsmarowujemy na wierzchu ciasta i posypujemy posiekanymi orzechami.