Sposób przygotowania:
Kremówki papieskie
Mąkę przesiewamy na stolnicę. Dodajemy margarynę, śmietanę, sól oraz proszek do pieczenia. Zagniatamy szybko ciasto. Przygotowane ciasto dzielimy na dwie równe połowy. Owijamy w folię spożywczą i wkładamy na godzinę do lodówki. Jedną część ciasta rozwałkowujemy i wykładamy na standardową blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy około 25 minut w temperaturze 180 stopni. Tak samo postępujemy z drugim ciastem. Po upieczeniu jedno z ciast kroimy w kwadraty. Przygotowujemy budyń. Z mleka odlewamy 2/3 szklanki, resztę zagotowujemy. W odlanym mleku mieszamy budyń, mąkę, żółtka oraz cukier waniliowy. Wlewamy do gotującego się mleka, mieszamy i chwilę gotujemy. Odstawiamy do przestudzenia. Masło ucieramy z cukrem pudrem na puszystą masę. Stopniowo dodajemy zimny budyń. Na końcu do masy wlewamy spirytus. Krem wykładamy na upieczone całe ciasto. Na wierzchu układamy ciasto pokrojone w kwadraty. Całość oprószamy cukrem pudrem.