Sposób przygotowania:
Krówkowa fantazja
Biszkopt: Jajka ubić z cukrem pudrem następnie mieszając dodajemy mąkę proszek do pieczenia i kakao. Wylewamy na blachę. Pieczemy ok 30 min w temp. 180°C. Studzimy, przekrawamy na 2 części. Krem: 1 szklankę mleka zagotowujemy i zalewamy wiórki, zostawiamy do napęcznienia. Na reszcie mleka gotujemy budyń wg przepisu na opakowaniu. Studzimy i mieszamy z wiórkami,a następnie ucieramy z margaryną. Bita śmietana: 2 śmietany 30 % wlewamy do miski ubijamy dodając 2 śmietan-fixy i 2 łyżki cukru pudru. Ułożenie: 1 biszkopt 2 część masy budyniowej 3 warstwa herbatników 4 krówka 5 warstwa herbatników 6 bita śmietana 7 warstwa herbatników 8 masa budyniowa 9 biszkopt 10 bita śmietana 11 starta czekolada
marietta