Sposób przygotowania:
Kruche babeczki śmietankowe.
Mąkę z margaryną posiekać nożem, dodać cukier, cukier wanil., proszek do pieczenia i wymieszać. Wbić jajko ( aby babeczki były kruche, należy oddzielić białko od żółtka i wlać połowę białka) i szybko zagnieść ciasto. Wstawić je na godzinę do lodówki. Schłodzone rozwałkowac na grubość pół centymetra i wykroić krążki foremkami do babeczek. Wyłożyć wysmarowane tłuszczem foremki. Na dnie ciasto ponakłuwać widelcem. Foremki z ciastem wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec około 15 min. w temperaturze 180 st. C. Masło przeznaczone na krem utrzeć z cukrem i cukrem wanil., ucierając powoli dodawać śmietanę, na końcu wkropić olejek rumowy. Wypełnić kremem upieczone i ostudzone wcześniej babeczki. Udekorować plasterkami owoców, kolorowych cukierków itp. Smacznego.