Sposób przygotowania:
Kurczak - Lekarz
Kurczaka odfiletowac , pozszywac , pozostawiajac otwor . Rozdrobnione pieczarki
, cebule i papryke podsmazyc , przestudzic i polaczyc z wczesniej zmielonymi piersiami z kurczaka , dodac reszte i wyrobic mase. Napelnic kurczaka , zeszyc , wlozyc do brytfanny, obrumienic i dusic ok 1,5 godziny. Podawac na cieplo (grubsze plastry ) lub na zimno
Ja osobiscie jeszcze go nie robilam . Jest to przepis
od mojej cioci , ktorej on swietnie wychodzi i jest bardzo smaczny
. Postaram sie zamiescic fotografie . Smacznego
, cebule i papryke podsmazyc , przestudzic i polaczyc z wczesniej zmielonymi piersiami z kurczaka , dodac reszte i wyrobic mase. Napelnic kurczaka , zeszyc , wlozyc do brytfanny, obrumienic i dusic ok 1,5 godziny. Podawac na cieplo (grubsze plastry ) lub na zimno
Ja osobiscie jeszcze go nie robilam . Jest to przepis
od mojej cioci , ktorej on swietnie wychodzi i jest bardzo smaczny
. Postaram sie zamiescic fotografie . Smacznego