Sposób przygotowania:
Lazania
Lazania:
Mięso podsmaż na oleju z posiekaną cebulką i czosnkiem. Pomidory uduś, dodaj mięso, przyprawy i koncentrat. Dokładnie wymieszaj.
Sos - Mleko zmiksuj z masłem i mąką. Dodaj gałkę muszkatołową.
Żaroodporne naczynie wysmaruj tłuszczem, wlej porcję sosu i układaj na przemian płaty surowego makaronu, mięso, starty ser, znów sos, płaty itd.
Piecz 30 min w temp. 200 stopni C.
Mięso podsmaż na oleju z posiekaną cebulką i czosnkiem. Pomidory uduś, dodaj mięso, przyprawy i koncentrat. Dokładnie wymieszaj.
Sos - Mleko zmiksuj z masłem i mąką. Dodaj gałkę muszkatołową.
Żaroodporne naczynie wysmaruj tłuszczem, wlej porcję sosu i układaj na przemian płaty surowego makaronu, mięso, starty ser, znów sos, płaty itd.
Piecz 30 min w temp. 200 stopni C.