Sposób przygotowania:
Makaron ze szpinakiem
Na początek ugotować makaron.
Obrać, umyć i posiekać cebulę i czosnek. Szpinak umyć, oberwać ogonki i blanszować na wrzątku. Można użyć również szpinak mrożony.
Pomidor pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać oliwę. Zeszklić cebulę i czosnek, dodać następnie pieczarki, które należy podsmażyć. Następnie dodać łyżkę masła i roztopić je. Dodać szpinak i pomidory, a po chwili ciepły makaron. Całość podgrzać i podać.
Smacznego :) !
Można również użyć innych warzyw, wedle uznania.
Obrać, umyć i posiekać cebulę i czosnek. Szpinak umyć, oberwać ogonki i blanszować na wrzątku. Można użyć również szpinak mrożony.
Pomidor pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać oliwę. Zeszklić cebulę i czosnek, dodać następnie pieczarki, które należy podsmażyć. Następnie dodać łyżkę masła i roztopić je. Dodać szpinak i pomidory, a po chwili ciepły makaron. Całość podgrzać i podać.
Smacznego :) !
Można również użyć innych warzyw, wedle uznania.