Sposób przygotowania:
Małe pizzerki z dodatkami
1-Drożdże rozprowadzić z cukrem i ciepłą wodą, wymieszać z około 4 łyżkami mąki przykryć i odstawić na 15 min. aż wyrosną.
2- Następnie dodaje do mąki rozczyn wszystko zagniatam,pozostawiam na jakieś 30 minut do wyrośnięcia.
3- Rozrywam ciasto na małe kulki i robię z nich placuszki
4- Polewam sosem salsa Winiar kładę farsz z pieczarek wcześniej usmażonych i podduszonych na oliwie z oliwek :)
5- kładę szynkę paprykę czerwona i biała posypuje sosem sałatkowym czosnkowo-ziołowym Winiar i wkładam do pieca na 20 minut
6- Po tym czasie wyjmuje posypuje serem i wkładam na dosłownie 3 -4 minuty do rozpuszczenia sera i gotowe :)
2- Następnie dodaje do mąki rozczyn wszystko zagniatam,pozostawiam na jakieś 30 minut do wyrośnięcia.
3- Rozrywam ciasto na małe kulki i robię z nich placuszki
4- Polewam sosem salsa Winiar kładę farsz z pieczarek wcześniej usmażonych i podduszonych na oliwie z oliwek :)
5- kładę szynkę paprykę czerwona i biała posypuje sosem sałatkowym czosnkowo-ziołowym Winiar i wkładam do pieca na 20 minut
6- Po tym czasie wyjmuje posypuje serem i wkładam na dosłownie 3 -4 minuty do rozpuszczenia sera i gotowe :)