Sposób przygotowania:
Malinowa pychotka
Ciasto - Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia ,dodajemy żółtka,oba cukry i zagniatamy z margaryna .Gotowe ciasto dzielimy na 2 części i wykładamy na dwie blachy o wym 25/36 cm aby powstały dwa jednakowe placki). Beza-białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę i wykładamy na oba ciasta jednakowo.Jedno ciasto posypujemy płatkami migdałowymi .Piec oba placki w temp.180'C przez ok 30min. Śmietana-śmietanę ubijamy z cukrem i fixami na sztywno. Maliny rozdrabniamy (miksujemy ).Galaretki gotujemy w 3 szkl.wody ,gdy wystygną dodajemy do malin i dokładnie mieszamy.Odstawiamy w chłodne miejsce ,jak zgęstnieje przekładamy kolejno ciasto. Na ciasto bez migdałów nakładamy połowę masy śmietanowej,galaretkę z malinami a następnie resztę masy śmietanowej.Przykrywamy ciastem z migdałami u góry