Sposób przygotowania:
marmurek
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA :
1 Zagniatamy ciasto. Wypełniamy nim blachę wyłożoną pergaminem.
2 Twaróg miksuję z jajkami , cukrem i mąką . Dodaję ubitą śmietankę . Połowę masy łącze z kakao.
3 Jasną i ciemną masę wlewam na blachę , mieszając je widelcem . Piekę około 1 godziny w temperaturze 175 stopni
Polecam :http://www.kuchnia-swiata.blogspot.com/
1 Zagniatamy ciasto. Wypełniamy nim blachę wyłożoną pergaminem.
2 Twaróg miksuję z jajkami , cukrem i mąką . Dodaję ubitą śmietankę . Połowę masy łącze z kakao.
3 Jasną i ciemną masę wlewam na blachę , mieszając je widelcem . Piekę około 1 godziny w temperaturze 175 stopni
Polecam :http://www.kuchnia-swiata.blogspot.com/