Sposób przygotowania:
Mega śmietanowiec
Składniki na ciasto łączymy. Wyrabiamy. Dzielimy na 2 części i wykładamy na 2 takie same blaszki, pieczemy ok 35 minut do zrumienienia,wystudzamy.
1 śnieżkę przygotowujemy wg wskazówek na opakowaniu. Zieloną galaretkę gotujemy wg przepisu na opakowaniu, gdy już będzie lekko tężejąca mieszamy z masą i wykładamy na 1 placek. Czerwoną galaretkę gotujemy i studzimy do momentu aż będzie tęzejąca i wlewamy na masę. 2 śnieżki przygotowujemy wg wskazówek na opakowaniu, gotujemy żelatynę i łączymy z masą, wykładamy na galaretkę. Przykrywamy plackiem i wkładamy do lodówki. Polewamy czekoladą białą.
Smacznego ;)
1 śnieżkę przygotowujemy wg wskazówek na opakowaniu. Zieloną galaretkę gotujemy wg przepisu na opakowaniu, gdy już będzie lekko tężejąca mieszamy z masą i wykładamy na 1 placek. Czerwoną galaretkę gotujemy i studzimy do momentu aż będzie tęzejąca i wlewamy na masę. 2 śnieżki przygotowujemy wg wskazówek na opakowaniu, gotujemy żelatynę i łączymy z masą, wykładamy na galaretkę. Przykrywamy plackiem i wkładamy do lodówki. Polewamy czekoladą białą.
Smacznego ;)
Hrabina w kuchni
bajtek
gosiapiotrek23
marietta