Sposób przygotowania:
Mieciutkie babeczki kokosowo-migdalowe
Nagrzac piekarnik w 180°.W misce ubijamy jajka z cukrem az powstanie dobrze ubita masa na krem.Dolewamy ztopione maslo(lekko ostudzone) proszek z migdalow i ubijamy za do dobrze napowietrzonej masy.W osobnym naczyniu mieszamy make z proszkiem do pieczenia oraz sola.Najlepiej mieszc widelcem w ten spoob maka jest lekka jak bysmy ja przesiali prze sito.Dodajemy make do jajek ciagle mieszajac,dodajemy wiorki kokosowe nie przestajac miksowania. Male foremki smarujemy maslem i wlewamy mase do kazdej z koleji.
Foremki maga bycz aluminium jednorazowe pasuja doskonale.
Na koniec przed wstawieniem do piekarnika mozemy babeczki posymac pokrojanymi migdalami.
Smaczne'go
Foremki maga bycz aluminium jednorazowe pasuja doskonale.
Na koniec przed wstawieniem do piekarnika mozemy babeczki posymac pokrojanymi migdalami.
Smaczne'go