Sposób przygotowania:
Mielone z koperkiem na ostro
Do miseczki przekładamy mięso mielone, dodajemy jajko, sól oraz pieprz, przeciśnięty ząbek czosnku i posiekany koperek - wszystko dokładnie mieszamy, następnie dodajemy bułkę tartą i wyrabiamy całość na jednolitą masę. Formujemy małe kotleciki, Kotleciki smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju (smażę pod przykryciem)
![Mielone z koperkiem na ostro Mielone z koperkiem na ostro](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mielone-z-koperkiem-na-ostro-205444.jpg)
![Mielone z koperkiem na ostro Mielone z koperkiem na ostro](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mielone-z-koperkiem-na-ostro-205445.jpg)
![Mielone z koperkiem na ostro Mielone z koperkiem na ostro](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mielone-z-koperkiem-na-ostro-205446.jpg)
![Mielone z koperkiem na ostro Mielone z koperkiem na ostro](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mielone-z-koperkiem-na-ostro-205447.jpg)