Sposób przygotowania:
Mięsno ryżowe zraziki
Czosnek obrać i zmiażdżyć ze solą.
Cebulę obrać i drobniutko pokroić.
Do mięsa dodać czosnek,cebulę i wbić jajko
.Dodać 1-2 łyżki tartej bułki ,doprawić do smaku i zarobić mięsno ryżową masę.
Z masy formować podłużne albo okrągłe zraziki.
Obtaczać w tartej bułce i smażyć na rumiano.
Smaczne ze sosem grzybowym.
Bardzo lubimy takie zraziki.
Cebulę obrać i drobniutko pokroić.
Do mięsa dodać czosnek,cebulę i wbić jajko
.Dodać 1-2 łyżki tartej bułki ,doprawić do smaku i zarobić mięsno ryżową masę.
Z masy formować podłużne albo okrągłe zraziki.
Obtaczać w tartej bułce i smażyć na rumiano.
Smaczne ze sosem grzybowym.
Bardzo lubimy takie zraziki.