Sposób przygotowania:
Mięso mielone z indyka w pomidorach
Mięso mielone przyprawiamy czosnkiem i Bukietem Smaku. Przyprawione mięso smażymy na oliwie z oliwek. Cebulę kroimy w kostkę. Dodajemy do mięsa i smażymy. Gdy cebula będzie zeszklona, dodajemy posiekane pomidory z puszki wraz z sokiem. Dusimy około 20 minut. Sos w razie potrzemy doprawiamy według uznania. Podajemy z makaronem lub ryżem.
![Mięso mielone z indyka w pomidorach Mięso mielone z indyka w pomidorach](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mieso-mielone-z-indyka-w-pomidorach-179000.jpg)
![Mięso mielone z indyka w pomidorach Mięso mielone z indyka w pomidorach](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mieso-mielone-z-indyka-w-pomidorach-179001.jpg)