piotr20091991

piotr20091991

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 666]

Mięso z indyka z pieczarkami

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pyszne mięso z indyka z pieczarkami

Mięso z indyka  z pieczarkami

Składniki:

Mięso z indyka z pieczarkami

 

 

 

Sposób przygotowania:

Mięso z indyka z pieczarkami
Na początek piersi z indyka umyć , , ubić na płasko. Borowiki wyjąc ze słoika i drobno posiekać , a następnie wykładać na środek roztłuczonych piersi . Następnie zawinąć w rulonik , obtoczyć w roztrzepanym jajku przyprawionym pieprzem i solą , bułce tartej (gdy by się rozwijamy można zawinąć w nić bawełnianą . Następnie ruloniki wykładamy na rozgrzaną oliwę na patelni i smażymy z każdej strony aż się zrumieni.