Sposób przygotowania:
Miętusek na zimno z brzoskwinią
Galaretki agrestowe dokładnie rozpuścić w gorącej wodzie i wystudzić.
W misce wymieszać ser, śmietanę i sos miętowy.
Potem dolewać galaretki i wymieszać.
W tortownicy rozłożyć biszkopty i wyłożyć na nie masę.
Formę wstawić do lodówki.
Gdy masa się zetnie wyłożyć na nią cząstki brzoskwiń i zalać tężejącą przeźroczystą galaretką.
Ponownie wstawić do lodówki do ścięcia.
W misce wymieszać ser, śmietanę i sos miętowy.
Potem dolewać galaretki i wymieszać.
W tortownicy rozłożyć biszkopty i wyłożyć na nie masę.
Formę wstawić do lodówki.
Gdy masa się zetnie wyłożyć na nią cząstki brzoskwiń i zalać tężejącą przeźroczystą galaretką.
Ponownie wstawić do lodówki do ścięcia.
SylaUla
zewa
O tak, ciekawy smak miał :)