Sposób przygotowania:
Mini babeczki z masą kajmakowo-budyniowąRobimy ciasto:

Na stolnicę przesiewamy mąkę, dodajemy cukier puder, cukier waniliowy, proszek do pieczenia, śmietanę, żółtka i margarynę i zagniatamy ciasto. Foremki na mini babeczki smarujemy tłuszczem, ciasto rozwałkowujemy i wycinamy foremkami babeczki, formujemy i dajemy na formę do pieczenia.
Pieczenie babeczek

Babeczki pieczemy około 20 minut w temp. 180 stopni.
Studzimy babeczki

Babeczki wyjmujemy z foremek i rozkładamy na papierze śniadaniowym żeby ostygły.
Robimy masę kajmakowo-budyniową

Szklankę mleka zagotowujemy z cukrem i cukrem waniliowym, w drugiej szklance rozrabiamy mąkę pszenną, ziemniaczaną, kakao i żółtka. Jak mleko zakipi to wlewamy powstały budyń, jeszcze chwilę gotujemy, zdejmujemy z ognia i odstawiamy do wystudzenia.
Margarynę ucieramy dodajemy po łyżce masy kajmakowej i budyniu. Masę dajemy do rękawa cukierniczego i napełniamy nią babeczki.