Sposób przygotowania:
Miodownik z kremem i orzechami
Masło razem z cukrem i miodem rozpuścić w kąpieli wodnej. Lekko przestudzić, dodać jajka i przesianą mąkę z sodą. Dokładnie mieszać aż do uzyskania elastycznego ciasta. Podzielić je na 5 jednakowych części. Upiec 5 okrągłych placków o średnicy około 22 cm. Każdy z nich piec około 10 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Odstawić do wystudzenia. Miękkie masło utrzeć ze skondensowanym mlekiem na gładką masę. Trzy krążki ciasta posmarować kremem, położyć jeden na drugim, przykryć czwartym krążkiem. Kremem posmarować wierzch i boki ciasta. Z piątego krążka wykroić gwiazdki, a resztę zetrzeć na tarce. Boki obsypać połową okruszków, do reszty okruszków dodać orzechy i posypać tym powierzchnię ciasta.