Sposób przygotowania:
Muffiny bardzo czekoladowe
1.Do miski wsypac wszystkie skladniki suche, wymieszac.(cynamon i kardamon mozna dodac opcjonalnie gdy lubimy te przyprawy ale bez nich muffiny tez sa dobre)
2. Do drugiej miski wlac skladniki mokre, wymieszac.
3. Do skladnikow suchych wlac skladniki mokre, szybko wymieszac, do poloaczenia sie skladnikow.
4. Nakladac porcje ciasta do formy na muffiny, ja uzywam papilotek, wtedy muffiny latwiej wyciagnac z formy.Podana porcja ciasta starcza na 12 sredniej wielkosci muffinow.
5. Piec 20-25 min. w temp.170 stopni C
Smacznego
2. Do drugiej miski wlac skladniki mokre, wymieszac.
3. Do skladnikow suchych wlac skladniki mokre, szybko wymieszac, do poloaczenia sie skladnikow.
4. Nakladac porcje ciasta do formy na muffiny, ja uzywam papilotek, wtedy muffiny latwiej wyciagnac z formy.Podana porcja ciasta starcza na 12 sredniej wielkosci muffinow.
5. Piec 20-25 min. w temp.170 stopni C
Smacznego