Sposób przygotowania:
Muszelki
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, cukrem i cukrem waniliowym. Dodać margarynę i wszystko posiekać nożem. Następnie dodajemy jajka i dalej całość siekamy. Szybko zagniatamy jednolite ciasto, owijamy je w folie i wkładamy na ok. 1 godzinę do lodówki. W międzyczasie smarujemy roztopioną margaryną foremki do babeczek i obsypujemy mąką (ok. 60 sztuk). Ciasto wyjmujemy lodówki partiami i wałkujemy cienko pomiędzy dwoma kawałkami folii, zdejmujemy górną folię i ciasto nakładamy (folią do góry) na foremki. Wałkujemy ciasto i zdejmujemy folię, ciasto dociskamy do dna foremek. Babeczki wkładamy do piekarnika nagrzanego 190-200 stopni na 15-20 minut. Babeczki wyjmujemy z pieca i odstawiamy na kilkanaście minut, po tym czasie wyjmujemy babeczki z foremek. Śmietanę ubijamy z cukrem waniliowym i śmietan-fixami, przekładamy do rękawa cukierniczego. Na połowie babeczek wyciskamy duży kleks śmietany i do każdego wkładamy owoce (jeżyny, jagody, poziomki). Babeczki bez śmietany lekko smarujemy bitą śmietaną i przykrywamy babeczki ze śmietaną i owocami w ten sposób aby imitowały otwarte muszle. Gotowe muszelki można polać polewą czekoladową. SMACZNEGO! UWAGA: Babeczki można upiec kilka dni przed podaniem a napełnić śmietaną w dniu podania.