Sposób przygotowania:
Nadziewana pierś z kurczaka zewy
Filety umyć, osuszyć i w środku zrobić nacięcie tworząc kieszeń. Każdy filet oprószyć solą. Do miseczki wrzucić odsączona kukurydzę i fasolkę, ale fasolkę należy przepłukać ( ja tak robię, bo fasola ma taką nieciekawą zalewę ). Do fasoli i kukurydzy dodać posiekany koperek, kiełki brokuła, sery oraz przyprawy i wymieszać nadzienie. Jajka wybić do miseczki, dodać sól i pieprz i wymieszać. W każdą kieszeń fileta włożyć po porcji nadzienia, po czym obtoczyć je w bułce tartej a następnie zanurzyć w jajku i ponownie panierować w bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej i smażyć na niewielkim ogniu filety aż do uzyskania złotego koloru.
edytaha
zewa
No to faktycznie szkoda :(
Elficzna
zewa
Hi, hi masz rację. rzeczywiście tak wygląda :)
zbysiowa
zewa
Dzięki, było pyszne :)
evita0007
zewa
Ja też, hi, hi :)
Natala1210
zewa
Dziękuję Natalko :)
marietta
jaNina
zewa
:)
gusia1000