monia2005

monia2005

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 328]

Nadziewane mielone

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Z nadzieniem można pokombinować to połączenie było pyszne.

Nadziewane mielone Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Nadziewane mielone

 

Sposób przygotowania:

Nadziewane mielone
Mięsko łączymy z jajkiem ,bułką tartą dobrze doprawiamy pieprzem ,solą oraz odrobiną majeranku. Grzybki dobrze myjemy pamiętajmy gąski trzeba umyć kilka razy ponieważ mają dużo piasku pomiędzy blaszkami,i przesmażamy na odrobinie masła, ser kroimy w plastry.Na formę keksową wykładamy część mięsa na to przesmażone gąski ,ser i pozostałe mięso.Wkładamy do piekarnika na ok 50 minut.
Nadziewane mielone
Uzbierane podczas niedzielnego spacerku z córką
Nadziewane mielone
O niebo lepsze niż kupione w sklepie ,a tak łatwe w wykonaniu.