Sposób przygotowania:
Nadziewany filet
Filet umyć i osuszyć. W środku zrobić nacięcie tworząc kieszeń. Filet posolić i oprószyć solą ale nie za dużo bo serek w pomidorach i papryce jest słony i odłożyć na 10 minut.. Suszone pomidory i papryczki odsączyć z zalewy i pokroić w paski, wymieszać. Pomidorami i papryką z serem nadziać filet. W miseczce rozbełtać jajko z odrobina soli i pieprzu. Obtoczony filet zanurzyć z każdej strony w jajku a następnie panierować go w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju ( filet powinien być zanurzony do połowy w oleju ) z obu stron na rumiany kolor. Podawać z dowolnymi dodatkami.
Elficzna
zewa
dziękuję
misia5
zewa
A ja Misiu bardzo dziękuję za tak miłą opinię :)
gusia1000