piotr20091991

piotr20091991

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 666]

Najedzony pstrąg

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pyszna ryba na wigilijny obiad

Najedzony pstrąg

Składniki:

Najedzony pstrąg

 

 

Sposób przygotowania:

Najedzony pstrąg
Pstrąga osuszyć , skropić sokiem z cytryny , oprószyć solą i pieprzem . Pieczarki umyć , pokroić w kostkę . Smażyć do czasu odparowania wody . Dodać starty ser oraz umyty koper następnie posolić . Pstrąga nadziać pieczarkami i spiąć wykałaczkami . Następnie zawinąć w folie aluminiową . Wstawić do piekarnika rozgrzanego do temperatury 160 stopni C . Piec około 40 minut . Następnie wyjąć Popruszyć koprem można również polać sosem np czosnkowym .

Tagi:

sery ser pstrąg