Sposób przygotowania:
Naleśniki na słono
Przygotowujemy ciasto naleśnikowe, wszystkie składniki mieszamy trzepaczką!
Smażymy naleśniki. Ciepłe naleśniki smarujemy serkami topionymi, kilka naleśników ze szczypiorkiem kilka z pomidorowym. Do środka kładziemy pasek wędliny, zawijamy naleśnik.
Posypujemy naleśniki serem żółtym startym na tarce. Zapiekamy 20 minut w piekarniku w naczyniu żaroodpornym. Podajemy polane keczupem.
Smażymy naleśniki. Ciepłe naleśniki smarujemy serkami topionymi, kilka naleśników ze szczypiorkiem kilka z pomidorowym. Do środka kładziemy pasek wędliny, zawijamy naleśnik.
Posypujemy naleśniki serem żółtym startym na tarce. Zapiekamy 20 minut w piekarniku w naczyniu żaroodpornym. Podajemy polane keczupem.
wolwo