Sposób przygotowania:
Naleśniki z wkładką
Wszystkie skladniki na ciasto nalesnikowe mieszamy mikserem na gladka mase i smazymy delikatne nalesniki na wiekszej patelni. Po upieczeniu delikatnie ostudzic. Parowki ugotowac. Nalesniki rozlozyc na desce, rozsmarowac na nich keczup, na keczupie polozyc starty ser zolty, na nim parowke oraz ogorka lub papryke, pokrojone wczesniej w podluzne paski. Nalesniki zwinac w rulony. Jajka roztrzepac w plaskim naczyniu. W jajkach obtoczyc nalesniki i obtoczyc w bulce tartej. Podsmazyc na zloty kolor z dowch stron. Mozna podawac w calosci lub przekrojone, tak by bylo widac srodek nalesnika. Polac ketchupem lub sosem majonezowo-koperkowym. Nalesniki sa pyszne i bardzo sycace;). GORACO POLECAM!
szewczyk
Sarenka
Natala1210
kinga