Sposób przygotowania:
Omlety serowe- różne kształty
DODATKI:
Cebulę poszatkować, pomidory pokroić w kostkę. Pietruszkę poszatkować. Ser żółty należy zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pieczarki poszatkować i podsmażyć na patelni. Odstawić składniki na bok.
CIASTO:
Do miski wbić jajka, dodać sól i mleko. Do tego przesiać mąkę. Całość dokładnie wymieszać mikserem. Do ciasta wrzucić wszystkie składniki i wymieszać, przelewać do przygotowanej formy na patelnię.
Smażyć z obu stron.
Cebulę poszatkować, pomidory pokroić w kostkę. Pietruszkę poszatkować. Ser żółty należy zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pieczarki poszatkować i podsmażyć na patelni. Odstawić składniki na bok.
CIASTO:
Do miski wbić jajka, dodać sól i mleko. Do tego przesiać mąkę. Całość dokładnie wymieszać mikserem. Do ciasta wrzucić wszystkie składniki i wymieszać, przelewać do przygotowanej formy na patelnię.
Smażyć z obu stron.